HATAY / KIRIKHAN - Abalaklı İlkokulu

Abalaklı İlkokulu

ABALAKLI MAH. ABALAKLI SK. ABALAKLI ILKOKULU BLOK NO 3 KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Okulumuz bağımsız sınıflarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Soba ve Klima
Şehir merkezine kara yolundan köy minibüs servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Abalaklı köyü çiftçilikle ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır.Okul köyün girişindedir.Kırıkhan ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
İl merkezine 44 ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.